35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
eļļa cepšanai700 gliellopa fileja1 šķēlebaltmaize2 sīpoli0.33 glāzepiens1 ola3 mocarellas bumbas pēc garšassāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Liellopa gaļu divreiz izmaļ gaļas mašīnā, klāt piemaļot arī iepriekš apceptus sīpolus. Pievieno pienā izmērcētu maizi, sāli, piparus, olu un samīca vijīgā masā. Mocarellu sagriež gabaliņos.
2
No gaļas veido plācenīti, vidū liek mocarellas gabaliņu. Plācenīti aizver un veido kotleti. Tā sagatavo visas kotlets. Apcep tās pannā sakarsētā eļļā brūnas no abām pusēm.
Padoms: šādi var gatavot ne tikai kotletes no liellopa gaļas, bet arī no cūkgaļas, tītara, vistas u.c. maltās gaļas.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit