30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gliellopa fileja5 gab.ķiploka daiviņas125 gsviests3 gab.olas75 grīvmaize1 ĒKpiens1 ĒKpētersīļi milti sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos, izklapē ar gaļas āmurīti, uzkaisa sāli un piparus, ieberž ar ķiploku. Katra gaļas gabaliņa viducītī ieliek nedaudz sviesta, sarullē ruletītēs.
2
Rullīšus iemērc maisījumā no olām, piena un miltiem. Apviļā rīvmaizē.
3
Rulīšus fritē taukvāres katlā 10 minūtes 180*C.
4
Pasniedzot pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit