Foto: Shutterstock
Fitēti liellopa rullīši - ātri pagatavojami taukvāres katlā.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gliellopa fileja5 gab.ķiploka daiviņas125 gsviests3 gab.olas75 grīvmaize1 ĒKpiens1 ĒKpētersīļi milti sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos, izklapē ar gaļas āmurīti, uzkaisa sāli un piparus, ieberž ar ķiploku. Katra gaļas gabaliņa viducītī ieliek nedaudz sviesta, sarullē ruletītēs.

2

Rullīšus iemērc maisījumā no olām, piena un miltiem. Apviļā rīvmaizē.

3

Rulīšus fritē taukvāres katlā 10 minūtes 180*C.

4

Pasniedzot pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!