15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gsīpolloki gab.skābi āboli2 ĒKaprikožu vai ābolu sula ĒKeļļa1 ĒKsasmalcināti rieksti
Pagatavošana
1
Smalki sagriež nomazgātus un nosusinātus lokus.
2
Ābolus (lielus) sarīvē uz sakņu rīves vai sagriež salmiņos.
3
Samaisa ar mērci (eļļa vai mērce no ½ glāzes rūgušpiena).
4
Ja vēlas, var pielikt sasmalcinātus riekstus.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit