salāti
Foto: Shutterstock
Maigās zivs kārtainos salātus var gatavot ar lasi, tunci vai skumbriju.

Gatavošanas laiks: 20 – 30 minūtes, ja visi dārzeņi un olas ir novārīti un atdzesēti

30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 gab.vārīti kartupeļi4 gab.vārīti burkāni4 gab.vārītas olas4 gab.marinēti gurķi1 gab.lasis vai skumbrija savā sulā bundžā2 gab.sīpoli2 gab.majonēze paciņā

Pagatavošana

1

Kartupeļus, burkānus, marinētu gurķi un olas baltumu sarīvē uz dārzeņu rupjās rīves.

2

Zivi samīca ar dakšiņu un sajauc ar sīki sagrieztiem sīpoliem.

3

Bļodā kārto salātus sekojošās kārtās:

4

1. kārta: kartupeļi

5

2. kārta: majonēze

6

3. kārta: olas baltums

7

4. kārta: majonēze

8

5. kārta: marinēti gurķi

9

6. kārta: majonēze

10

7. kārta: burkāni

11

8. kārta: majonēze

12

9. kārta: zivs

13

10. kārta: majonēze

14

11. kārta: olu dzeltenums

Iesūtīja: Elitochka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!