720Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkas pavēderes daļa malti melnie pipari sāls majonēze ķiploki
Pagatavošana
1
Pavēderes daļas slāni izklapē ar gaļas āmurīti no abām pusēm.
2
No abām pusēm ieberž ar sāli un piparu maisījumu un izspiestiem ķiplokiem. Pārziež majonēzi.
3
Gaļu stingri satin un pārtin ar diegu. Liek cepamā maisā un atstāj ledusskapī uz nakti. Ja vajag steidzami, tad cep uzreiz.
4
Atdzisušu sagriež šķēlītēs.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit