80Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgsvaigas mazās reņģes150 geļļa (bez smaržas)1 glāzeūdens3 TKmelnās tējas granulas2 gab.dārzeņu buljona kubiņi
Pagatavošana
1
Verdoša ūdens glāzē ieber tēju vai ieliek 3 tējas paciņas un atļauj ievilkties 15 minūtes.
2
Tēju nolej sietā un iemaisa buljona kubiņus.
3
Reņģes notīra, nomazgā un liek uz pannas. Pārlej eļļu un tējas maisījumu.
4
Pannai uzliek vāku un sautē uz ļoti mazas uguns, 1 stundu.
5
Sautēšanās beigās šķidrums būs izsutis un palikusi tikai eļļa.
6
Var pārkaisīt maltus melnos piparus. Sāli nepievieno, jo kubiņi dod pietiekamu sāls daudzumu.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit