30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gpiens vai saldais krējums500 gcukurs20 gvaniļas cukurs30 gsviests
Pagatavošana
1
Pienam vai saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un, nepārtraukti maisot, vāra, līdz masa sabiezē un kļūst gaiši brūna.
2
Jo ilgāk masu karsēsi, jo biezāka tā kļūs.
3
Pēc izvēles gotiņu masu pildi konfekšu papīros, silikona formās vai lielākā pannā, kas ieziesta ar sviestu. Masa jālej uzmanīgi, jo ir ļoti karsta! Ļauj masai pilnībā atdzist.
4
Izņem no formām vai sagriež gabaliņos pannā izlieto masu. Kamēr masa vēl mīkstāka, var arī veidot bumbiņas, tāpat var apkaisīt vai apviļāt smalcinātos riekstos.
Ieteikums! Pēc vēlēšanās masai var pievienot riekstus, rozīnes, žāvētus augļus, sezama vai saulespuķu sēkliņas, grauzdētas auzu pārslas vai citas piedevas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit