15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 paciņa spageti150 gsālīts vai kūpināts liess cauraudzītis2 ķiploka daiviņas2 gab.olu dzeltenumi200 mlsaldais krējums100 gcietais siers pētersīļi pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Spageti vāra, sekojot instrukcijai uz paciņas. Nokāš, kausiņu makaronu vārāmā ūdens atstāj.
2
Kamēr makaroni vārās, sīki sakapātu cauraudzīti apcep pannā kraukšķīgu, aptuveni minūti pirms cepšanas beigām pievienotjot sīki sakapātus ķiplokus.
3
Pievieno makaronus pannas saturam un apmaisa, pārlejot ar kausiņu makaronu vārāmā ūdens.
4
Sakuļ olas dzeltenumus ar saldo krējumu. Pievieno sarīvētu sieru, sasmalcinātus piparus, visu lej pannā un samaisa ar spageti, līdz tie ir pārklāti ar krēmīgu mērci.
5
Liek pastu šķīvjos, pārkaisa ar rīvētu sieru un sakapātiem pētersīļiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit