Foto: Shutterstock
Makaroni ar gailenēm sātīgām vasaras pusdienām.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

spageti gailenes (vai citas sēnes)1 gab.sīpols krējums sāls malti melnie pipari zaļumi

Pagatavošana

1

Gailenes nomazgā un uz 5 min. ieliek etiķūdenī. Sēnes kļūs gaišākas, taču pirms vārīšanas noskalo sietā zem tekoša ūdens. Vāra sālsūdenī 10 minūtes, notecina sietā. Lielākās gailenes var sagriezt mazākos gabaliņos.

2

Uz pannas uzkarsētā eļļā apcep sīpola gabaliņus. Krējumam pievieno sāli, sasmalcinātus zaļumus un sajauc ar tikko uzvārītiem makaroniem un cepto sīpolu.

3

Liek šķīvjos un pasniedz siltu.

Iesūtīja: no "Cālis.lv" virtuves konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!