60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
800 gvārīti kartupeļi600 gmaltā gaļa600 gtomāti (svaigi vai konservēti)1 gab.sīpols malti melnie pipari sāls150 gsiers (labi kūstošs)2 ĒKmajonēze skābs krējums
Pagatavošana
1
Uz pannas apcep sīpolus caurspīdīgus, tad pievieno malto gaļu un apcep to viegli brūnu.
2
Cepamā veidnē liek kārtu šķēlēs sagrieztu vārīto kartupeļu, tad kārtu ar saceptu malto gaļu ar sīpoliem, piparus, sāli, šķēlēs sagrieztus svaigos tomātus vai sakapātus konservētos.
3
Tad liek vēl vienu kārtu ar kartupeļiem.
4
Nelielā bļodiņā samaisi sarīvētu sieru ar majonēzi un krējumu. Izlīdzini masu virs kartupeļu biezeņa kārtas.
5
Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30 minūtes, līdz virspuse izcepusies zeltaini brūna.
Iesūtīja: Lacoste
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit