120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.biskvīta ripa2 gab.mango100 mlcitronu sula2 ĒKcukurs100 gpūdercukurs350 mlskābs krējums350 mlsaldais krējums3 TKželatīns1 gab.paciņa vaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un uzbriedina.
2
Citronu sulu un cukuru savāra sīrupā. Karstu sīrupu pārlej nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem mango un atdzesē.
3
Skābo krējumu saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Saldo krējumu sakuļ gaisīgās putās, iecilā skābā krējuma masā. Želatīnu izkausē, 2/3 ielej krēmā un samaisa. Noliek vēsumā.
4
Biskvīta ripu liek veidnē, pārlej ar sastingt sākušu krējuma krēmu. No mango šķēlītēm nolej sīrupu, kārto uz kūkas. Sīrupam pievieno izšķīdinātu atlikušo želatīnu, noliek vēsumā, kad sāk recēt, pārlej kūkai un atdzesē.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit