mannas kūka
Foto: Shutterstock
Sulīga un ātri pagatavojama mannas kūka ar aprikožu džemu - ikdienai un svētku reizei.
80Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 glāzesmannā0.5 glāzekefīrs0.5 TKsoda8 ĒKsviests vai margarīns4 gab.olas pēc garšasaprikožu džems

Pagatavošana

1

Mannu sajauc ar kefīru, pievieno sodu un atstāj 20 - 30 minūtes uzbriest.

2

Tad mīklai pievieno cukuru, margarīnu vai sviestu un olas.

3

Samaisa, lej cepamā veidnē, pārlej ar nelielā ūdens daudzumā atšķaidītu aprikožu džemu un cep gatavu.

Iesūtīja: Ļusja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!