Foto: Shutterstock
Mannas putra ar olu mērci gardām brīvdienu brokastīm.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
1 glāzemanna2 glāzespiens1 ĒKcukurs0.5 TKsāls3 gab.olu dzeltenumi0.5 glāzepiens

Pagatavošana

1

Pienu uzvāra, pievieno sāli, iemaisa mannu un vāra 15 minūtes, patstāvīgi maisot uz mazas uguns. Beigās pievieno cukuru un samaisa.

2

Mērce: Katliņā izkausē sviestu un samaisa kopā ar olu dzeltenumiem un 1/2 glāzi piena, līdz masa sāk sabiezēt.

3

Putru lej šķīvjos un pārlej ar sagatavoto mērci.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!