20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
1 glāzemanna2 glāzespiens1 ĒKcukurs0.5 TKsāls3 gab.olu dzeltenumi0.5 glāzepiens
Pagatavošana
1
Pienu uzvāra, pievieno sāli, iemaisa mannu un vāra 15 minūtes, patstāvīgi maisot uz mazas uguns. Beigās pievieno cukuru un samaisa.
2
Mērce: Katliņā izkausē sviestu un samaisa kopā ar olu dzeltenumiem un 1/2 glāzi piena, līdz masa sāk sabiezēt.
3
Putru lej šķīvjos un pārlej ar sagatavoto mērci.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit