180Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas šķiņķīši, spārniņi rabarberi medus timiāns baziliks vistas gaļas garšvielas sāls
Pagatavošana
1
Saliek gaļu bļodā, izspiež sulu no rabarberiem, pārlej gaļu, lai sula nosegtu gaļu, nedaudz pievieno arī rabarberu izspaidas.
2
Pieliek trīs ēdamkarotes medu un garšvielas - timiānu, baziliku, vistas gaļas garšvielu, sāli. Atstāj uz pāris stundām ievilkties un cep uz grila vai cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Indriķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit