Foto: Shutterstock
Marinējot vistas gaļu rabarberu sulā, sanāk interesants, nedaudz saldskābs un ļoti sulīgs šašliks.
180Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas šķiņķīši, spārniņi rabarberi medus timiāns baziliks vistas gaļas garšvielas sāls

Pagatavošana

1

Saliek gaļu bļodā, izspiež sulu no rabarberiem, pārlej gaļu, lai sula nosegtu gaļu, nedaudz pievieno arī rabarberu izspaidas.

2

Pieliek trīs ēdamkarotes medu un garšvielas - timiānu, baziliku, vistas gaļas garšvielu, sāli. Atstāj uz pāris stundām ievilkties un cep uz grila vai cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Indriķis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!