15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2.5 kgsviesta pupiņas5 nelieli burkāni ķiploks MARINĀDEI:1 glāzeetiķis 9%2 glāzesūdens1 glāzecukurs0.5 glāzeeļļa3 ĒKsāls melnie pipari
Pagatavošana
1
Sviesta pupiņas nomazgā, nogriež kātiņus un spicos tukšos galiņus. Sagriež gabaliņos ~ 4-5 cm. Nelielus burkānus nomizo, sagriež ripās.
2
Katliņā visas marinādes daļas sajauc un ~ 5 minūtes pavāra.
3
Pupiņas pamīšus ar burkāniem saber burkās, saliek virspusē šķēlītēs sagrieztu ķiploku, karstu marinādi virsū un burkas ciet, atdzesē un uz pagrabu.
* marinādi pirms liešanas kārtīgi samaisa, lai eļļa nesastātos virsū.
Iesūtīja: ritaa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit