Foto: DELFI
Marinēti ķirbji ar greipfrūtu - īpaši smalkam viesību galdam.

Ķirbi sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

Vienam citronam nogriež miziņu, no abiem izspiež sulu. Sajauc citronu sulu un miziņu, cukuru, ingveru, visu uzvāra un karsē, līdz cukurs izkusis.

Verdošajā sīrupā saliek ķirbjus un uz lēnas uguns karsē 5 minūtes. Tur līdz nākamajai dienai, tad uzvāra atkārtoti, karsē 3 minūtes, tad atdzesē.

Greipfrūtu notīra, mīkstumu izloba no miziņas un pievieno ķirbjiem. Saliek stikla traukos un uzglabā ledusskapī.

Iesūtīja: Mocca

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!