Sastāvdaļas paredzētas uz vienu 3 l burku
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
tomāti3 gab.lauru lapas gab.melnie pipari3 gab.ķiploka daiviņas mārrutku lapas ķiršu lapas upeņu lapas dilles asie sarkanie pipari2.5 ĒKsāls ĒKcukurs75 getiķis 9%
Pagatavošana
1
Sagatavo burkas, katrā 3 l burkā liek lauru lapas, melnos piparus, sagrieztas ķiploku daiviņas, zaļumus. Burkā liek tomātus, ko apkārt kātiņa vietai pāris reizes iebksta ar koka irbulīti, lai tomātu ādiņa karsējot nepārsprāgtu.
2
Pārlej verdošu ūdeni, piever ar vāciņiem un 40 minūtes ļauj pastāvēt.
3
Ūdeni nolej katlā, no katras burkas atsevišķi un pievieno sāli, cukuru un etiķi. Uzvāra. Pārlej atkal tomātus, aiztaisa ar metāla vāciņiem, apgāž ačgārni un ietin segā.
Iesūtīja: Klio
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit