3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ābolu biezenis cukurs ūdens
Pagatavošana
1
Ja ābolu biezenis gatavots no vasaras āboliem vai kritušajiem āboliem, ūdens vietā jāņem skāba ogu sula (uz 1 kg biezeņa 600 gr cukura).
2
Marmelādi vāra traukā uz lēnas uguns, patstāvīgi maisot, līdz masa vairs nelīp pie trauka dibena.
3
Gatavu marmelādi izlej ar aukstu ūdeni izskalotā traukā, paplātē vai uz cepamā papīra, kas ietaukots ar sviestu.
4
Marmelādes masu izlīdzina vienmērīgā kārtā un ļauj gaisā apžūt.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit