1440Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgzoss burkāni sīpoli āboli lielas Savojas kāposta lapas krustnagliņas, anīss, pētersīļi, ingvers
Pagatavošana
1
Lielā katlā ar garšvielām vāra apmēram 2 stundas uz lēnas uguns ar dakšu sadurstītu zosi (tad iztek visi liekie tauki).
2
Uz diennakti zosi izkar vēsā vietā ar dabīgo ventilāciju - šī procedūra garantē to, ka cepetis sanāk kraukšķīgs.
3
Pilda zosi ar Savojas kāpostiem vai štovētiem kāpostiem, āboliem, pievieno nedaudz kalvadosa un bez folijas cep cepeškrāsnī apmēram 1 stundu līdz pilnīgai gatavībai.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit