9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gmilti2.5 ĒKcukurs šķipsnasāls2 TKcepamais pulveris2 olas250 mlpiens50 gkausēts sviests200 gbiezpiens1 skābs ābols
Pagatavošana
1
Vienā bļodā sajauc miltus, cukuru, šķipsniņu sāls un cepamo pulveri.
2
Otrā bļodā sakuļ olas, pakāpeniski iejauc pienu un kausētu sviestu. Abas masas sajauc un pievieno paciņu biezpiena. Pilnai laimei pievieno nomizotu, gabaliņos sagrieztu skābu ābolu.
3
Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un apcep zeltainas no abām pusēm.
* pankūkas sanāk pufīgas. Ja biezpiens nav bijis pārāk skābs, zapte klāt nemaz neprasās.
Iesūtīja: Alma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit