100Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 paciņa margarīns4 ĒKmedus3 TKsoda4 olas2 glāzescukurs6 glāzesmilti KRĒMS:1 glāzecukurs2 olas1 glāzepiens1 ĒKmilti2 paciņas sviests
Pagatavošana
1
Mīkla: margarīnu izkausē, pievieno medu, ar cukuru saputotas olas un turpina karsēt, pievieno sodu, un kad masa uzvārās pakāpeniski pievieno miltus.
2
Cep 8-10 kārtas (cep uz plāts mīklu pirms tam izrullējot uz atbilstoša lieluma cepamā papīra, ko noņem kad biskvīts atdzisis).
3
- Padoms: ja vēlies, lai kūkā saldās krēma kārtas mijas ar skābajām, veidojot garšu līdzsvaru, tad pāris kārtās krēma vietā iezied skābenu ievārījumu.
4
Krēms: miltus ar 1/2 glāzi piena samaisa, pievieno pārējo pienu un uzvāra, saputo olas ar cukuru un iemaisa masā. Kad masa sabiezē, to beidz karsēt. Atdzisušu saputo ar sviestu.
5
Nobeigums: kūkas pēdējā virsējā kārta ir krēms un krēmu apsmērē arī kūkai pa malām, tad sadrupina liekās un neizdevušās mīklas kārtas un ar tām nokaisa visu torti (arī malas).
Iesūtīja: klimpa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit