medus kūka torte
Foto: Shutterstock
Ātri un vienkārši pagatavoja medus kūka.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzemedus4 gab.olas3.5 glāzesmilti900 gskābs krējums1.5 glāzecukurs1 TKsoda naža galssāls1 gab.“Dr.Oetker” vanilīna cukurs Laiks būt radošam

Pagatavošana

1

Olām pievieno ½ glāzi cukura, medu (ja sacietējis, jāpakausē), sāli, sodu (karote ar kaudzīti).

2

Visu ar karoti sakuļ, pamazām pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.

3

Ar margarīnu iesmērē cepamo plāti.

4

Mīklu uz plāts izlīdzina plānā kārtā ar aprēķinu, lai iznāk piecām kārtām. Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Izcepas ļoti ātri, minūtes piecas. Gatavās kārtas atdzesē.

5

Samaisa krējumu ar vienu glāzi cukura, pieliek "Dr.Oetker" vanilīna cukuru un smērē starp kārtām.

6

Dekorēšanai izmanto atgriezumus no maliņām, sarīvējot tos.

7

Gatavu liek ledusskapī, lai kārtas sasūcas. Ēd nākamajā dienā.

Iesūtīja: petrel

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!