180Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzemedus vai iesala sīrups150 gcukurs130 gsviests1 TKcepamais pulveris600 gmilti1 gab.ola15 gpiparkūku garšviela
Pagatavošana
1
Sviestu (ja ņem margarīnu, jāliek ~ 160 g) kopā ar cukuru un sīrupu uzvāra, līdz cukurs ir izšķīdis, pievieno pusi miltu (300g).
2
Kamēr karsts, pievieno garšvielas un samaisa (es parasti izmantoju mikseri ar mīklas slotām).
3
Padzisušai masai pievieno sakultu olu, pārējos miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
4
Uz darba virsmas kārtīgi izmīca, kamēr mīkla paliek gluda un spīdīga.
5
Mīklu liek uz pāris stundām ledusskapī un var sākt cept piparkūkas.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Samtene
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit