Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama medus piparkūku recepte.
180Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 glāzemedus vai iesala sīrups150 gcukurs130 gsviests1 TKcepamais pulveris600 gmilti1 gab.ola15 gpiparkūku garšviela

Pagatavošana

1

Sviestu (ja ņem margarīnu, jāliek ~ 160 g) kopā ar cukuru un sīrupu uzvāra, līdz cukurs ir izšķīdis, pievieno pusi miltu (300g).

2

Kamēr karsts, pievieno garšvielas un samaisa (es parasti izmantoju mikseri ar mīklas slotām).

3

Padzisušai masai pievieno sakultu olu, pārējos miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.

4

Uz darba virsmas kārtīgi izmīca, kamēr mīkla paliek gluda un spīdīga.

5

Mīklu liek uz pāris stundām ledusskapī un var sākt cept piparkūkas.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Samtene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!