Shutterstock - 690
Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama medus torte ar krējuma pildījumu.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.olas1 gab.svieta paciņa0.5 glāzecukurs1 glāzemedus2 TKsoda2 TKkanēlis5 glāzesmilti

Pagatavošana

1

Sviestu izkausē un samaisa ar pārējām sastāvdaļām. Mīkla parasti sanāk ķepīga, citreiz vairāk, citreiz mazāk. Vainīgs tas, ka mērīšana notiek ar krūzi, kura ne vienmēr ir vienāda.

2

Ar slapjiem pirkstiem mīklu izspaida uz plāts un cep.

3

Gatavās ripas liek vienu uz otras un pa starpām smērē skābā krējuma un cukura, vai iebiezinātā piena un skāba krējuma maisījumu.

Uz šo kūku parasti iziet 1 litrs skāba krējuma.

Iesūtīja: Zīlīte Zuze

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!