Foto: Shutterstock
Medus torte ar krējuma un marmelādes pildījumu - greznums jebkurās svinībās.
60Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
100 gsviests1 glāzecukurs2 gab.olas1 ĒKmedus1 TKsoda3 glāzesmilti PILDĪJUMAM:0.5 glāzeskābs krējums1 glāzecukurs citrona miziņa2 glāzesievārījums1 glāzeauzu pārslas1 ĒKsviests marmelāde

Pagatavošana

1

Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.

2

Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst dzintaraina.

3

Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3-4 daļās.

4

Katru izveltnē, cep 5-10 min. katru 190 grādos.

5

Siltas plāksnes pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar sasmalcinātiem marmelādes gabaliņiem.

6

Pārziež ar biskvīta drumstalām, kas samaisītas ar karamelizētām auzu pārslām.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!