60Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
100 gsviests1 glāzecukurs2 gab.olas1 ĒKmedus1 TKsoda3 glāzesmilti PILDĪJUMAM:0.5 glāzeskābs krējums1 glāzecukurs citrona miziņa2 glāzesievārījums1 glāzeauzu pārslas1 ĒKsviests marmelāde
Pagatavošana
1
Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.
2
Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst dzintaraina.
3
Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3-4 daļās.
4
Katru izveltnē, cep 5-10 min. katru 190 grādos.
5
Siltas plāksnes pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar sasmalcinātiem marmelādes gabaliņiem.
6
Pārziež ar biskvīta drumstalām, kas samaisītas ar karamelizētām auzu pārslām.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit