25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 lmellenes cukurs ūdens kartupeļu milti2 gab.olas ĒKcukurs1 šķipsnasāls piens
Pagatavošana
1
Ielej katliņā ūdeni, ieliek mellenes un cukuru. Uzvāra, līdz nedaudz izšķīst mellenes.
2
Kamēr vārās, uztaisa mīklu: olas saputo ar cukuru un sāli, jo vairāk uzputos, jo pufīgāka un feināka būs, tad pieliek miltus, pienu un uztaisa mīklu, kā biezajām pankūkām.
3
Vārošajās mellenēs ar mazo karotīti "iepilina" mīklu.
4
Karotiti pamērcē aukstā ūdenī, lai mīkla nepielīp pie karotes un atkal ņem mīklu.
5
Visu uzvāra, tad ņem mazliet kartupelu cietes un sajauc ar aukstu ūdeni.
6
Sajaukto kartupeļu cieti ielej katliņā un uzvāra. Zupa gatava.
Iesūtīja: Anna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit