30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 lmellenes600 gavenes150 gūdens800 gcukurs1 gab.kanēļa miza2 TKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Mellenes katlā saspaida ar dakšiņu. Pielej ūdeni un vāra nelielā karstumā 5 minūtes. Nokāš sulu un iemaisa tajā cukuru. Pieliek kanēļa miziņu un vaniļas cukuru. Sakarsē un maisa, kamēr cukurs izkusis. Pievieno veselas avenes. Vāra apmēram minūti. Izņem kanēļa miziņu.
2
Lej sakarsētas, sterilizētās burkās un aizvāko.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit