Foto: Shutterstock
Īpaši garda melleņu - banānu maize.
110Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1.75 glāzemilti2 TKcepamais pulveris0.25 TKsoda0.5 TKsāls0.33 glāzesviests0.66 glāzecukurs2 olas1 glāzesamīcīti banāni1 glāzemellenes

Pagatavošana

1

Sajauc izsijātus miltus, cepamo pulveri, sodu un sāli. Saputo sviestu ar cukuru. Pa vienai iesit olas, pievieno miltu maisījumu.

2

Sadalot trīs daļās, iejauc banānus, viegli iemaisa mellenes. Liek cepamformā un cep apmēram 50 minūtes.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!