740Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.Selgas cepumu paciņas1 gab.paciņa marmelādes100 grieksti100 grozīnes100 gbaltā šokolāde6 ĒKkakao1 gab.bundziņa iebiezinātais piens1 gab.paciņa sviesta5 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Sadrupina cepumus lielā traukā, sagriež marmelādi, riekstus, šokolādi, rozīnes un pievieno cepumiem.
2
Tad ņem katliņu, uzliek uz plīts, ieliek sviestu, cukuru un kausē tik ilgi, kamēr cukurs un sviests izkusis, tad pievieno iebiezināto pienu, kakao un samaisa.
3
Tad masu lej virsū cepumiem un žāvētiem augļiem.
4
Samaisa - tā, lai visas sastāvdaļas ir melnas.
5
Liek uz cepamā papīra, izklāj garenā formā, stingri notin un liek leduskapī uz nakti.
6
No rīta pasniedz kopā ar kafiju vai tēju.
7
::!recepte::
Iesūtīja:
Mātes dienas ēdieniBaltā šokolādeCiti saldēdieniPasniegt nākamajā dienāCepumiKakaoIebiezinātais piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit