Tasty imidžbildes - 8
Foto: Shutterstock
Melnā zupa ar dārzeņiem, grūbām un skābētu gurķi.
90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kartupeļi500 gliellopa gaļa1 sīpoli2 gab.burkāni2 gab.tomāti2 ĒKgrūbas5 gab.ķiploka daiviņas skābēts gurķis kečups

Pagatavošana

1

Sacep pannā liellopu gaļas gabaliņus- sagrieztus sloksnītēs, garšvielas un ber buljonā, tad sacep sīpolus, sarīvētus burkānus, tomātus un liek katlā. Pievieno grūbas un lai pavārās, buljonam pievieno sāli, garšvielas pēc garšas.

2

Pēdējos liek smalki sagrieztus kartupeļus (kā frī kartupeļus). Pirms gatavs pielej kārtīgu devu kečupa un 5 daiviņas sagrieztu ķiploku.

3

Nogriež uguni un vāku virsū.

4

Šķīvī piegriež skābu gurķi.

5

::!rcepte::

6

Iesūtīja: Kaķenīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!