90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kartupeļi500 gliellopa gaļa1 sīpoli2 gab.burkāni2 gab.tomāti2 ĒKgrūbas5 gab.ķiploka daiviņas skābēts gurķis kečups
Pagatavošana
1
Sacep pannā liellopu gaļas gabaliņus- sagrieztus sloksnītēs, garšvielas un ber buljonā, tad sacep sīpolus, sarīvētus burkānus, tomātus un liek katlā. Pievieno grūbas un lai pavārās, buljonam pievieno sāli, garšvielas pēc garšas.
2
Pēdējos liek smalki sagrieztus kartupeļus (kā frī kartupeļus). Pirms gatavs pielej kārtīgu devu kečupa un 5 daiviņas sagrieztu ķiploku.
3
Nogriež uguni un vāku virsū.
4
Šķīvī piegriež skābu gurķi.
5
::!rcepte::
6
Iesūtīja: Kaķenīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit