30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgmencas fileja (bez ādas)8 ĒKkartupeļu milti3 gab.olas250 gmajonēze1 gab.sīpols ķiploks pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas (piemēram, persilāde vai citronpipari) eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Attīrītu mencas fileju sīki sagriež. Pievieno olas, majonēzi, cieti un samaisa.
2
Masai pievieno rīvētu sīpolu un/vai ķiploku, sāli, garšvielas.
3
Ar karoti liek sakarsētā eļļā pagatavoto masu un cep no abām pusēm zeltaini brūnas kotletes.
4
Pasniedz ar tartara mērci, sajaucot majonēzi ar marinētiem gurķiem, sinepēm, sāli, pipariem, un citrona šķēlēm.
Iesūtīja: Anna Panna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit