9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
meža gaļa (labāk ar kaulu) kartupeļi zaļie zirnīši paprika burkāni1 gab.bundža tomāti savā sulā (sagriezti)1 gab.sīpols1 gab.asais pipars sāls
Pagatavošana
1
Uzvāra buljonu no gaļas, sāls, asiem pipariem un pievieno veselu sīpolu. Kad gaļa gatava, izņem no katla un buljonu nokāš.
2
Buljonā liek ripiņās sagrieztu burkānu, sagrieztu papriku, kartupeļus, zaļos zirnīšus un beigās tomātus savā sulā.
3
Kad visi dārzeņi mīksti, pievieno zupai gabaliņos sagrieztu buljonā iepriekš vārīto meža gaļu. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.
4
Pasniedz ar saldo krējumu.
Iesūtīja: Aija
BurkāniKartupeļiMedījuma gaļaPaprikaZirņiČiliMedījuma zupasMārtiņdienas cienastsKonservēti tomātiMedījuma gaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit