Foto: Shutterstock
Viekārši pagatavojama meža gaļas - dārzeņu zupa.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

meža gaļa (labāk ar kaulu) kartupeļi zaļie zirnīši paprika burkāni1 gab.bundža tomāti savā sulā (sagriezti)1 gab.sīpols1 gab.asais pipars sāls

Pagatavošana

1

Uzvāra buljonu no gaļas, sāls, asiem pipariem un pievieno veselu sīpolu. Kad gaļa gatava, izņem no katla un buljonu nokāš.

2

Buljonā liek ripiņās sagrieztu burkānu, sagrieztu papriku, kartupeļus, zaļos zirnīšus un beigās tomātus savā sulā.

3

Kad visi dārzeņi mīksti, pievieno zupai gabaliņos sagrieztu buljonā iepriekš vārīto meža gaļu. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.

4

Pasniedz ar saldo krējumu.

Iesūtīja: Aija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!