peldošās salas deserts
Foto: Shutterstock
"Mīlas gulbīši" jeb "Peldošās salas" - gards deserts 15 minūtēs.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 lpiens4 gab.olas4 ĒKcukurs naža galssāls naža galsvaniļas cukurs20 gšokolāde

Pagatavošana

1

Sakuļ olu dzeltenumu ar 3 ĒK cukura. Atsevišķā traukā saputo olu baltumu ar sāli.

2

Uzvāra pienu ar vaniļas cukuru kuram pievienota 1 ĒK cukura.

3

Kad piens uzvārījies tajā ar karoti iecilā olu baltumu un starpiņās ielej sakulto olu dzeltenumu.

4

Tikko, kā pievienots olu dzeltenums vārīšanu pārtrauc.

5

Baltos gulbīšus var izrotāt ar citrusa miziņām, sukādēm vai šokolādes skaidiņām.

Iesūtīja: Daiga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!