30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
8 olas2 bundžas konservēts lasis4 vārīti kartupeļi1 sīpols2 burkāni1 ābols50 gsiers majonēze
Pagatavošana
1
Novāra burkānus, sarīvē, samaisa ar nomizotu, sarīvētu ābolu (lai ābols neoksidētos, pievieno nedaudz citrona sulas vai citronskābes un samaisa).
2
Vārītus kartupeļus sarīvē. Novāra olas, atdala dzeltenumus un atsevišķi sarīvē. Lasi saspaida ar dakšiņu. Sīpolu nomizo, sīki sakapā. Sieru sarīvē.
3
Tad liek kārtās:
4
- Vārītus kartupeļus;
- Olu baltumus;
- Majonēzi;
- Lasi;
- Sīpolus;
- Majonēzi;
- Ābolu-burkānu maisījumu;
- Sieru;
- Majonēzi;
- Vārītus kartupeļus;
- Lasi;
- Ābolu-burkānu maisījumu;
- Majonēzi;
- Olu dzeltenumus.
*** lasi var aizstāt ar zivju konserviem, piemēram: šprotēm, sardīnēm, tunci, skumbriju.
Iesūtīja: Datele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit