Cepeškrāsns uzkarsē līdz 200 grādiem.
Saputo olas ar cukuru, iemaisa miltus, sviestu un kokosriekstu skaidiņas.
Ietaukotās mafinu formās lej mīklu (2/3 no augstuma). Cep 10 - 12 minūtes, atdzesē un izņem no formiņām.
Apelsīnu kārtīgi nomazgā, norīvē mizu, izspiež sulu. Katliņā uzvāra un ~ 2 minūtes pavāra sīrupu, 2 ĒK apelsīnu sulas un 1 TK apelsīna miziņas.
Zemenes noskalo, nosusina, noņem kauslapas, sagriež šķēlēs.
Katru izcepo kūciņu sagiež horizontāli trīs daļās. Jogurtu samaisa ar vaniļas cukuru, uz katras apakšējās kūciņas daļas uzsmērē ~ 1/2 TK jogurta. Uz tā liek vidējo kūciņas šķēli, tai virsū zemenes šķēli, tad kūciņas vāciņu, ko nopindzelē ar apelsīnu sīrupu. Virsu dekorē ar zemenes pusīti.
Iesūtīja:
Kristību ēdienkarteCepeškrāsnsApelsīniCukura sīrupsCukursJogurtsKokosriekstiSviestsZemenesMafiniTortes un kūkasvidējiVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit