Foto: DELFI
Uzkodu galdam - mocarellas bumbiņas ar mērci.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
16 gab.Mocarella bumbiņas1 gab.citrons1 gab.ķiploka daiviņa0.25 TKsāls lociņi baziliks

Pagatavošana

1

Mocarellas bumbiņām notecina lieko šķidrumu un pēc tam nosusina salvetē vai dvielītī.

2

Citronu rūpīgi nomazgā karstā ūdenī, nosusina un norīvē miziņu.

3

Ķiploku nomizo un izspiež caur ķiploku spiedi.

4

Trauciņā samaisa citrona miziņu, ķiploku un sāli.

5

Lociņus nomazgā, sasmalcina un pievieno citronu un ķiploku maisījumam.

6

Maisījumā ieber siera bumbiņas un apviļā.

7

Pasniedz stikla traukā un izrotā ar bazilika lapiņām.<="" p="">

Iesūtīja: Piu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!