Foto: Shutterstock
Nedaudz citāds rasols, kurā tiek izmantotas divu veidu desas, kā arī gan svaigi, gan marinēti gurķi. Izmēģini!
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 vārīti kartupeļi doktora desa un žāvēta desa svaigs un marinēts gurķis3 vārītas olas1 sīpols skābs krējums majonēze1 TKsinepes sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Visus produktus sagriež smalkos salmiņos (arī olu un sīpolu) un sajauc ar mērci, kas pagatavota no krējuma un majonēzes (vienādās proporcijās).

2

Marinētus gurķu var aizstāt ar marinētām sēnēm - salāti būs pikantāki.

3

Ja vēlas, salātiem var pievienot kaperus - arī tie piešķirs pikantu sāļumu.

Desas daudzums - atkarīgs no garša izjūtām un gaumes, tomēr ņem vērā, ka proporcija ir "pusi uz pusi" - tikpat daudz doktordesas, cik žāvētās desas.

Arī gurķu daudzums salātos ir pēc izjūtas. Noteikums viens - "puse uz pusi".

Iesūtīja: chipok

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!