20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 vārīti kartupeļi doktora desa un žāvēta desa svaigs un marinēts gurķis3 vārītas olas1 sīpols skābs krējums majonēze1 TKsinepes sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Visus produktus sagriež smalkos salmiņos (arī olu un sīpolu) un sajauc ar mērci, kas pagatavota no krējuma un majonēzes (vienādās proporcijās).
2
Marinētus gurķu var aizstāt ar marinētām sēnēm - salāti būs pikantāki.
3
Ja vēlas, salātiem var pievienot kaperus - arī tie piešķirs pikantu sāļumu.
Desas daudzums - atkarīgs no garša izjūtām un gaumes, tomēr ņem vērā, ka proporcija ir "pusi uz pusi" - tikpat daudz doktordesas, cik žāvētās desas.
Arī gurķu daudzums salātos ir pēc izjūtas. Noteikums viens - "puse uz pusi".
Iesūtīja: chipok
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit