80Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
200 gsviests150 gcukurs1 gab.ola3 gab.vaniļas cukurs paciņā400 gmilti2 TKcepamais pulveris600 gāboli150 gdzērvenes150 gmandarīni pēc garšasmandarīna miziņas1 ĒKkanēlis
Pagatavošana
1
Ietauko 26 cm diametra tortes formu ar noņemamo malu.
2
No sviesta, cukura, olas, vaniļas cukura, miltiem un cepamā pulvera ātri pagatavo drupačas.
3
Pusi no tām ber tortes formā.
4
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
5
Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež šķēlītēs, tās liek uz drupatām, pievieno dzērvenes, mandarīnu šķēlītes, pārkaisa ar kanēli un sasmalcinātām mandarīna miziņām. Ja vēlas, var pievienot cukuru.
6
Pārber atlikušās drupatas.
7
Liek cepeškrāsnī un cep ~ 40-45 minūtes, kamēr virsiņa smuki brūna.
8
Pirms griešanas jāļauj atdzist.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit