Sastāvdaļas
Pagatavošana
No mīklas sastāvdaļām samaisa mīklu, to lej ietaukotā apaļajā tortes formā ar noņemamu malu un cep 175 grādos ~ 20 minūtes ("kamēr kociņš sauss").
No piena, mannas un sviesta izvāra mannas putru, ļauj nedaudz padzist, iemaisa cukuru un kokosriekstu skaidiņas.
Pamatni pārklāj ar mannas masu.
Kad virsa atdzisusi, pārklāj ar izkausētu šokolādes glazūru un ļauj pilnībā sastingt. Tad sagriež gabaliņos.
Piezīmes: Protams, var cept arī uz parastās pannas četrstūrainu, pārsmērēt ar masu, pēc pilnīgas atdzišanas sagriezt "bounty" lieluma gabaliņos, katru iemērcēt šokolādes glazūrā - izskatās kā īsti, garšo kā īsti, bet tomēr nav pirktie, bet gan paštaisītie "Bounty". Man gan labāk patīk tortveidīgais variants.
Var arī pavariēt - liekt mīklai mazliet vairāk cukura, pildījumam mazliet mazāk - tā nu ir gaumes lieta.
Iesūtīja: