nūdeles ķīniešu ēdiens
Foto: Shutterstock
Olu nūdeles ar cūkgaļu un dārzeņiem ķīniešu gaumē.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 golu nūdeles gab.olas200 gcūkgaļas fileja parika vai pupiņu pākstis mazs brokolis eļļa cukurs2 ĒKsojas mērce1 ĒKrīsu etiķis vai sausais sarkanvīns lociņi garšvielas UEI TCIN vai glutamātu

Pagatavošana

1

Novāra olu nūdeles. Liek caurdurī un patur zem tekoša auksta ūdens.

2

Eļļā , strauji maisot, apcep sakultas olas. Liek klāt plāni sagrieztas cūkgaļas strēmeles un, strauji maisot, cep 5 minūtes. Pievieno paprikas gabaliņus, brokoļu rozetes un maisot cep vēl 2-3 minūtes.

3

Ceptajai olai, gaļai un dārzeņiem pievieno atsevišķi novārītās nūdeles. Maisot uzkarsē.

4

Lej klāt sojas mērci, sauso sarkanvīnu, sāli pēc garšas. Pieber arī ķīniešu virtuvei raksturīgās garšvielas UEI TCIN vai glutamātu. Jau gatavam ēdienam pievieno sagrieztus lociņus.

5

Iesūtīja: Nāra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!