30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 golu nūdeles gab.olas200 gcūkgaļas fileja parika vai pupiņu pākstis mazs brokolis eļļa cukurs2 ĒKsojas mērce1 ĒKrīsu etiķis vai sausais sarkanvīns lociņi garšvielas UEI TCIN vai glutamātu
Pagatavošana
1
Novāra olu nūdeles. Liek caurdurī un patur zem tekoša auksta ūdens.
2
Eļļā , strauji maisot, apcep sakultas olas. Liek klāt plāni sagrieztas cūkgaļas strēmeles un, strauji maisot, cep 5 minūtes. Pievieno paprikas gabaliņus, brokoļu rozetes un maisot cep vēl 2-3 minūtes.
3
Ceptajai olai, gaļai un dārzeņiem pievieno atsevišķi novārītās nūdeles. Maisot uzkarsē.
4
Lej klāt sojas mērci, sauso sarkanvīnu, sāli pēc garšas. Pieber arī ķīniešu virtuvei raksturīgās garšvielas UEI TCIN vai glutamātu. Jau gatavam ēdienam pievieno sagrieztus lociņus.
5
Iesūtīja: Nāra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit