50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
4 gab.olas7 gab.vārīti kartupeļi2 gab.sīpoli2 gab.tomāti sviests malti melnie pipari sāls zaļumi
Pagatavošana
1
Vārītus kartupeļus samīca, pievieno smalki sagrieztus un apceptus sviestā sīpolus un tomātus. Samaisa.
2
Kartupeļu biezputru liek ietaukotā veidnē. Kartupeļu biezputrā ar karoti izveido iedobes un tajās iesit pa olai. Pārkaisa sāli un piparus.
3
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz olas gatavas. Izņem un pārkaisa sagrieztus zaļumus.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit