Foto: Shutterstock
Našķis aukstajam galdam – olu krēms, tas pats, ko liek pildītajās olās, bet šoreiz – uz krekeriem!
25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.cieti vārītas olas3 ĒKProvansas majonēze vai biezs skābais krējums1 TKsinepes sāls1 šķipsnamalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Olas ar dakšiņu rūpīgi saspaida.

2

Olu masu saputo ar majonēzi vai skābo krējumu, sinepēm, sāli un pipariem.

3

Krēmu ar tējkaroti liek uz sāļajiem cepumiem.

4

Rotā ar ikriem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!