25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.vārītas olas2 gab.vidēja lieluma āboli3 gab.marinēti gurķi2 ĒKmajonēze4 ĒKbezpiedevu jogurts1 ĒKvidēji stipras sinepes pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari lociņi
Pagatavošana
1
Novāra olas. Cieti vārītas olas sagriež mazākos gabalos.
2
Nomizotus, no serdēm izgrebtus ābolus sagiež mazākos gabaliņos, sajauc ar olu.
3
Ripiņās sagriež marinētos gurķus.
4
Pagatavo mērci, sajaucot majonēzi, jogurtu, sinepēm un garšvielām.
5
Sajauc salātus ar mērci un pārkaisa ar lociņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit