30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.olas20 gsviests300 gkamambera siers0.5 glāzepiens0.5 glāzeūdens1 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Pienu sajauc ar ūdeni un uzvāra.
2
Pievieno miltus, samaisa un uzvāra.
3
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu dzeltenumus iemaisa piena mērcē.
4
Baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā mērcē.
5
Pannu uzkarsē, izkausē sviestu, izcep 4 omletes.
6
Sieru sagriež šķēlītēs.
7
Kārto tā, lai nosegtu omletes vienu pusi.
8
Omletes saloka.
Omletes var pasniegt ar brūkleņu mērci.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit