Foto: Shutterstock
Omlete ar kamambēra sieru derēs gan brokastīm, gan launagam, gan vakariņām.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.olas20 gsviests300 gkamambera siers0.5 glāzepiens0.5 glāzeūdens1 ĒKmilti

Pagatavošana

1

Pienu sajauc ar ūdeni un uzvāra.

2

Pievieno miltus, samaisa un uzvāra.

3

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu dzeltenumus iemaisa piena mērcē.

4

Baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā mērcē.

5

Pannu uzkarsē, izkausē sviestu, izcep 4 omletes.

6

Sieru sagriež šķēlītēs.

7

Kārto tā, lai nosegtu omletes vienu pusi.

8

Omletes saloka.

Omletes var pasniegt ar brūkleņu mērci.

Iesūtīja:
Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!