15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 olas50 gšampinjoni10 gsviests1 TKmilti20 gšķiņķis1 ĒKgāzēts ūdens pētersīļu zaļumi malti sarkanie pipari sāls
Pagatavošana
1
Sēnes smalki sagriež, apcep sviestā 10 minūtes, pievieno zaļumus un piparus.
2
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
3
Baltumus sakuļ.
4
Dzeltenumus samaisa ar miltiem, gāzētu ūdeni, sāli un samaisa.
5
Pievieno olu baltumus un sēnes.
6
Pannu ar sviestu uzkarsē, uzlej masu un apcep no abām pusēm.
7
Gatavu pārkaisa ar sagrieztu šķiņķi.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit