Foto: Shutterstock
Omlete ar šampinjoniem un šķiņķi - lai pietiek enerģijas un spēka visai dienai.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 olas50 gšampinjoni10 gsviests1 TKmilti20 gšķiņķis1 ĒKgāzēts ūdens pētersīļu zaļumi malti sarkanie pipari sāls

Pagatavošana

1

Sēnes smalki sagriež, apcep sviestā 10 minūtes, pievieno zaļumus un piparus.

2

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

3

Baltumus sakuļ.

4

Dzeltenumus samaisa ar miltiem, gāzētu ūdeni, sāli un samaisa.

5

Pievieno olu baltumus un sēnes.

6

Pannu ar sviestu uzkarsē, uzlej masu un apcep no abām pusēm.

7

Gatavu pārkaisa ar sagrieztu šķiņķi.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!