20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gsēnes4 olas4 ĒKsviests2 ĒKpiens1 šķipsnasāls šķipsnamaltie pipari
Pagatavošana
1
Divās ēdamkarotēs sviesta apcep sasmalcinātas sēnes, uzkaisa sāli un piparus, pēc tam atdzesē.
2
Olas sakuļ ar pienu, pievieno apceptas sēnes, lej pannā, kurā izkausētas 2 ēdamkarotes sviesta, un cep omleti, līdz tā gatava.
3
Pasniedz uzreiz. Ja ir vēlēšanās, var pārkaisīt ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit