Foto: Shutterstock
Omlete ar sieru, desu un pienu, papildināma pēc iedvesmas. Garšīgi būs jebkurā no izvēlētajiem veidiem.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
piens4 olas siers desa (piena vai doktora desa) garšvielas

Pagatavošana

1

Bļodā sakuļ četras olas (atkarībā no ēšanas paradumiem un ēdāju skaita) un pievieno garšvielas.

2

Pievieno pienu, tā, lai masa iegūtu maigi dzeltenu toni un sajauc.

3

Kad tas izdarīts, sagriež desu un sarīvē sieru. Paņem pannu un liek uz plīts, uz pašu karstāko režīmu.

4

Uzlej olīvu vai rapšu eļļu (labākajā gadījumā rapšu vai saulespuķu) uz pannas. Pagaida, kad panna ir uzkarsusi, tad uz pannas lej bļodiņas saturu un pievieno desu.

5

Cep, kad redzams, ka omlete ir zeltainā krāsā, pievieno sieru un cep, līdz siers ir izkusis, tad ņem pannu nost no plīts un liek omleti uz šķīvja.

Labu apetīti!

Padoms: var pievienot arī ķiplokus, dilles, pētersīļus, dārzeņus vai citus produktus, atkarībā kādu garšu vēlaties!

Iesūtīja: Kate

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!