25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
piens4 olas siers desa (piena vai doktora desa) garšvielas
Pagatavošana
1
Bļodā sakuļ četras olas (atkarībā no ēšanas paradumiem un ēdāju skaita) un pievieno garšvielas.
2
Pievieno pienu, tā, lai masa iegūtu maigi dzeltenu toni un sajauc.
3
Kad tas izdarīts, sagriež desu un sarīvē sieru. Paņem pannu un liek uz plīts, uz pašu karstāko režīmu.
4
Uzlej olīvu vai rapšu eļļu (labākajā gadījumā rapšu vai saulespuķu) uz pannas. Pagaida, kad panna ir uzkarsusi, tad uz pannas lej bļodiņas saturu un pievieno desu.
5
Cep, kad redzams, ka omlete ir zeltainā krāsā, pievieno sieru un cep, līdz siers ir izkusis, tad ņem pannu nost no plīts un liek omleti uz šķīvja.
Labu apetīti!
Padoms: var pievienot arī ķiplokus, dilles, pētersīļus, dārzeņus vai citus produktus, atkarībā kādu garšu vēlaties!
Iesūtīja: Kate
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit