10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
6 olas160 gsiers1.5 glāzespiens4 ĒKzaļie zirnīši3 ĒKeļļa pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Pievieno olas, eļļu un samaisa.
2
Pievieno sāli, zirnīšus. Pakāpeniski iemaisa pienu un kuļ, līdz veidojas viendabīga masa.
3
Pannu uzkarsē, ieziež ar sviestu, uzlej masu, uzliek vāku un cep uz mazas uguns, līdz omlete gatava.
Padoms: zirnīšus var pievienot olu masai beigās, tad zirnīši būs veseli un ēdienam būs cits izskats.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit