30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 olas75 gmilti60 gsiers25 gsviests2 glāzespiens1 ĒKsasmalcināti zaļumi malti sarkanie pipari sāls
Pagatavošana
1
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās.
2
Miltus iemaisa aukstā pienā, lai nebūtu kunkuļu.
3
Pievieno dzeltenumus un samaisa. Pievieno baltumus, rīvētu sieru, zaļumus, sāli un piparus.
4
Apcep no abām pusēm uz sakarsētas pannas ar sviestu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit