50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab.pakas saldēta pangasija50 gsviests1 gab.mazais iepakojums ar garnelēm pētersīļi2 gab.ķiploka daiviņas siers sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Pangasiju un garneles atsaldē.
2
Cepamo trauku iesmērē ar sviestu un nedaudz arī pasāla.
3
Pangasiju sagriež 3 daļās un gabaliņus kārto traukā.
4
Pa virsu uzber sagrieztus pētersīļus, garneles un rīvētu/izspiestu ķiploku, uzliek dažas piciņas sviesta, apsāla un appiparo. Man sanāca divas šādas kārtas.
5
Liek cepeškrāsnī, 180 - 200*C 25-30 minūtes.
6
Kad zivs izcepusies, pārklāj siera šķēlītes un liek atpakaļ krāsnī uz 10 minūtēm.
Iesūtīja: evakuācija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit