Foto: Shutterstock
Pangasijas - garneļu sacepums pusdienu un vakariņu maltītei.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 gab.pakas saldēta pangasija50 gsviests1 gab.mazais iepakojums ar garnelēm pētersīļi2 gab.ķiploka daiviņas siers sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Pangasiju un garneles atsaldē.

2

Cepamo trauku iesmērē ar sviestu un nedaudz arī pasāla.

3

Pangasiju sagriež 3 daļās un gabaliņus kārto traukā.

4

Pa virsu uzber sagrieztus pētersīļus, garneles un rīvētu/izspiestu ķiploku, uzliek dažas piciņas sviesta, apsāla un appiparo. Man sanāca divas šādas kārtas.

5

Liek cepeškrāsnī, 180 - 200*C 25-30 minūtes.

6

Kad zivs izcepusies, pārklāj siera šķēlītes un liek atpakaļ krāsnī uz 10 minūtēm.

Iesūtīja: evakuācija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!